avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Activitate Anchi83

Activitate Anchi83

Buna dimineața.As dori daca îmi puteți spune in cat timp sunt scos din baza de date de la bancă dacă achit la zi toată suma împrumutată.Va mulțumesc.
Asta știam și eu,dar am înțeles că acum s-a dat o alta lege sau s-au adus alte modificări la cea existentă, care acum le permite acest lucru. Eu stiam că sunt scutite la impozit,etc., doar daca au proprietate(sunt titulari pe apartament sau contract de închiriere),pe autoturism...iar în cazul în care nu sunt titulari, titularul depune cererea in numele acesteia,făcând dovada că acea persoana locuiește la aceeași adresă, dar era valabil pentru persoanele cu gradul 1 de rudenie și în cazul celor de gradul 2 dacă le au în întreținere.
Și în cazul pe care îl știți dumneavoastră, dacă acea persoana nu este titulara pe contractul de închiriere, este doar trecută pe contractul de închiriere,mai are aceleași facilități?
Buna ziua.Aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) care se plătește la taxe și impozite,impozit, etc. Vă întreb pentru că mă interesează pentru o persoana care locuiește în chirie,este trecută pe contract dar de menționat că titularul contractului de închiriere este persoană fără handicap și rudă de gradul 2 cu aceasta.În acest caz ce trebuie făcut.Vă mulțumesc pentru informații și înțelegere.
Vă mulțumesc frumos pentru informații.

Scuze am vrut să scriu că aș dori să știu ce condiții și de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi)...
Buna ziua.Cum as putea sa aflu cu exactitate câți ani de muncă trebuie să am pentru a putea ieși la pensie anticipat.
Buna ziua.Vă întreb de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) care se plătește la taxe și impozite,impozit, etc. Vă întreb pentru că mă interesează pentru o persoana care locuiește în chirie,este trecută pe contract dar de menționat că titularul contractului de închiriere este persoană fără handicap și rudă de gradul 2 cu aceasta.În acest caz ce trebuie făcut.Vă mulțumesc pentru informații și înțelegere.
Eu in principal vroiam să știu dacă o persoană cu handicap este scutită de la plata taxelor și utilităților. Pe contractul de închiriere este trecuta persoana cu handicap dar nu că titular. Nu vroiam să intru prea mult în detalii,pt că aș scrie un roman. Oricum mulțumesc pentru informații..
Nu trebuie să fiți răutăcios,eu doar am pus o întrebare.Legatura este aceasta: acea persoană cu handicap nu vrea să mai plătească utilitățile, taxele,pe motiv că acestea sunt pe numele celui fără handicap.