avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua.Vă întreb de ce acte au nevoie persoanele ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua.Vă întreb de ce acte au nevoie persoanele cu handicap ...

Buna ziua.Vă întreb de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) care se plătește la taxe și impozite,impozit, etc. Vă întreb pentru că mă interesează pentru o persoana care locuiește în chirie,este trecută pe contract dar de menționat că titularul contractului de închiriere este persoană fără handicap și rudă de gradul 2 cu aceasta.În acest caz ce trebuie făcut.Vă mulțumesc pentru informații și înțelegere.
Cel mai recent răspuns: Anchi83 , utilizator 07:01, 25 Septembrie 2023

Scuze am vrut să scriu că aș dori să știu ce condiții și de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie ... Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) ... (vezi toată discuția)
E corectă taxa de habitat pentru o casă de la țară, nelocuită? Filia Filia Buna ziua, fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pentru terenuri...? Robert_79 Robert_79 Persoanele cu handicap,pot fi scutiti de la plata impozitului pentru casa s-au teren arabil...,si in ce conditii...? Una din conditii ar putea fi,ca persoana ... (vezi toată discuția)