avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna dimineața.As dori daca îmi puteți spune in cat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna dimineața.As dori daca îmi puteți spune in cat timp sunt ...

Buna dimineața.As dori daca îmi puteți spune in cat timp sunt scos din baza de date de la bancă dacă achit la zi toată suma împrumutată.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Anchi83 , utilizator 20:11, 18 Septembrie 2024
Buna ziua! In principiu, in cel mai scurt timp (in aceeasi zi sau in decurs de cateva zile) plata dumneavoastra trebuie prelucrata de catre banca inclusiv din perspectiva scoaterii dumneavoastra din baza de date a Biroului de Credit. Ulterior achitarii intregului credit, va puteti adresa atat bancii, cat si Biroului de credit pentru a verifica daca mai figurati sau nu in evidente.

O zi placuta si sper ca cele de mai sus sa va fie de folos.
Va mulțumesc frumos pentru informațiile date. O zi plăcută și dumneavoastră.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Anchi83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit lazarlivia lazarlivia O persoana a uitat sa-si plateasca la timp o rata la o banca, in urma cu 4 ani. Imediat ce a fost anuntata, a platit-o. Dar apare cu G la Biroul de credit.La ... (vezi toată discuția)
Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
Legea prelucrarii datelor cu caracter personal nrgia nrgia Buna ziua, As aprecia daca ma puteti ajuta cu o parere despre existenta si incalcarea legii prelucrarii datelor cu caracter personal - nu sunt sigur daca se ... (vezi toată discuția)