O persoana a uitat sa-si plateasca la timp o rata la o banca, in urma cu 4 ani. Imediat ce a fost anuntata, a platit-o. Dar apare cu G la Biroul de credit.La banca unde avea imprumutul, apare acum cu datorie zero. Ce ar putea face pentru a se sterge acel G si a putea contracta un imprumut?
Banca ar fi trebui sa trimita informatia la Birou ca datoria a fost platita si in 4 ani, inscrierea ar fi trebui sa dispara.
mergeti la banca si cereti sa solicite Biroului radierea dvs din evidenta.
Datoria a fost data spre colectare in 2010 si persoana a aflat despre aceasta datorie si a achitat-o in 2011. De cand se socotesc cei 4 ani? De la data achitarii sau de la data darii spre colectare?
De la data achitarii, atunci se trimite catre birou informatia ca afost achitata , iar de la ultima transmitere, sunteti in baza de date 4 ani, apoi se radiaza automat. puteti face cerere catre banca sa fiti scos mai devreme.
Biroul de credit
cosmyn86
Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Un nou credit
ale2012
buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde ... (vezi toată discuția)
Credit
camelia2012
buna seara.am avut un credit luat in 2010 fiind nu mai achitand ratele m-au dat la o firma de recuperatori si firma respectiva la un avocat, am achitat in luna ... (vezi toată discuția)