avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna seara.am avut un credit luat in 2010 fiind nu mai achitand ratele m-au dat la o firma de recuperatori si firma respectiva la un avocat, am achitat in luna a 7 toata datoria azi am sunat din nou la avocat si mi sa spus ca sa astept sa mi se trimita acasa cum ca mi sa achitat suma si nu mai am nimica de plata ca bani au fost virati la firma de rcuperatori. intrebarile mele sunt:
1 cand nu mai apar in baza de data cu datorie?
2 si daca apar dupa cata vreme la achitare mi se arata in baza de data ca am achitat suma?
3 exista ceva procedura pentru stergerea din birou de credit?
Cel mai recent răspuns: AU Lucifer , utilizator 21:27, 10 Septembrie 2018
Solicitați insistent adeverința pentru achitarea datoriei.
Rămâneți 4-5 ani în biroul de credite.
Există metode pentru ștergere din Biroul de credite, dar costă și nu este chiar 100% de succes și poate dura o vreme.

camelia2012 a scris:

buna seara.am avut un credit luat in 2010 fiind nu mai achitand ratele m-au dat la o firma de recuperatori si firma respectiva la un avocat, am achitat in luna a 7 toata datoria azi am sunat din nou la avocat si mi sa spus ca sa astept sa mi se trimita acasa cum ca mi sa achitat suma si nu mai am nimica de plata ca bani au fost virati la firma de rcuperatori. intrebarile mele sunt:
1 cand nu mai apar in baza de data cu datorie?
2 si daca apar dupa cata vreme la achitare mi se arata in baza de data ca am achitat suma?
3 exista ceva procedura pentru stergerea din birou de credit?

bun raman in baza de data dar imi arata ca datoria imi este achitata nu?
Da, dar este posibil să vă afecteze, în caz ca veți dori să faceți un credit, banca vă verifică în Birou, și vă poate considera cu risc.

camelia2012 a scris:

bun raman in baza de data dar imi arata ca datoria imi este achitata nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca camelia2012 camelia2012 buna ziua. am un credit in 2010 la un IFN (un scuter mai exact) neavand posibilitatea de plata ei au dat creditul la o firma de recuperatori acestia mau ... (vezi toată discuția)
Ștergere biroul de credite Ramonik4a Ramonik4a Am avut oprire pe salariu si nu mai pot face credit timp de 4 ani. Vreau sa-mi fac credit pt casa având un loc de munca stabil aun. Am găsit o firmă de ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit lazarlivia lazarlivia O persoana a uitat sa-si plateasca la timp o rata la o banca, in urma cu 4 ani. Imediat ce a fost anuntata, a platit-o. Dar apare cu G la Biroul de credit.La ... (vezi toată discuția)