avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hotarare judecatoreasca

buna ziua. am un credit in 2010 la un IFN (un scuter mai exact) neavand posibilitatea de plata ei au dat creditul la o firma de recuperatori acestia mau instiintat in 2012 si de atunci nu am mai primit nici o hartie de la ei pana ieri.am fost invocata in instanta da nu ma instiintat de ce?si sa hotarat ca mi se poate face executarea silita pentru aceea suma. intrebarile mele sunt:
1 de ce nu ma instiintat pentru judecata?
2 acuma eu am posibilitatea de a achita acea suma si nu stiu unde?iam sunat de o gramada de ori si a zis sa astept telefonul de la cine se ocupa de caz .... astept de ieri da nimica
3 unde sa achit suma?
4 dupa achitare pot sa cer banci stergerea din biroul de credit?
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:00, 20 Iunie 2018
Nu achitati nimic mergeti cu actele la un avocat mai mult ca sigur datoria este prescrisa.
adica cum prescrisa?
Adică nu mai aveți decât o obligație naturală de a plăti datoria, nu constrânsă de justiție.
Ideal ar fi sa vedeti daca nu a intervenit prescriptia. Din ce spuneti sunt sanse mari ca dreptul lor de a solicita plata datoriei sa se fi prescris. Invocarea prescriptiei se face in instanta, prin contestatia la executare care trebuie depusa in termen de 15 zile de la data la care ati primit actele de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu banca florin858 florin858 In anul 2007 ianuarie prin firma unde lucram am contractat un overdraft in valoare de 3500 de lei(6 salarii), tot in acelasi an firma a dat faliment si nu ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Un nou credit ale2012 ale2012 buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde ... (vezi toată discuția)