avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ștergere biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ștergere biroul de credite

Am avut oprire pe salariu si nu mai pot face credit timp de 4 ani.
Vreau sa-mi fac credit pt casa având un loc de munca stabil aun.
Am găsit o firmă de avocați din bucurești care sterge din biroul de credite si te ajuta sa faci alt credit.
Exista legi care te ajuta in astfel de cazuri ? Ma gandesc sa nu fie o firmă fantoma ,sa dea țeapă.
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 00:54, 3 Noiembrie 2018
Mentiunile din biroul de credit nu se radiaza decat in cazul neinformarii in prealabil sau daca exista raportari gresite. Banca poate face mentiune ca intreaga suma este achitata, dar tot ramaneti acolo ca fost datornic 4 ani. De obicei, bancile inregistreaza, dar nu-si radiaza notarile. Mai bine ati discuta cu banca de la care vreti sa luati creditul. Majoritatea dau credite daca datoria este achitata. Puteti singur sa va verificati biroul de credit printr-o cerere adresata la adresa: Sf. Vineri nr. 29, sector 3 sau situatie@birouldecredit.ro si atunci purcedeti linistita la drum. Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa scap de inscrierea la biroul de credite ? DomnulGeo DomnulGeo Buna ziua, Acum un an am girat ca fidejusor pentru un credit luat de firma sotiei. Firma a avut ceva probleme iar creditul a ajuns sa fie executat. Prin ... (vezi toată discuția)
Prescriere biroul de credite. floroiumarius floroiumarius Am facut un credit in2006 si am ramas restant3luni .am fost sa muncesc in italia am trimis banii in tara dar eram deja la biroul de credite..Ma cautat o firma ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)