avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa scap de inscrierea la Biroul de credite ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa scap de inscrierea la Biroul de credite ?

Buna ziua,

Acum un an am girat ca fidejusor pentru un credit luat de firma sotiei. Firma a avut ceva probleme iar creditul a ajuns sa fie executat. Prin aceasta am constatat ca mi-au fost blocate toate conturile si nici nu am fost anuntat. Am avut in desfasurare alte doua credite la banci diferite. Una din banci, desi a primit instiintarea de poprire pe cont, a continuat sa incaseze prioritar rata la credit, iar cealalta banca, unde mai aveam 2 rate a refuzat sa incaseze desi am facut plata in cont. Dupa multe amenintari de neplata am fost inscris in biroul de credite.
Intre timp s-a rezolvat cu poprirea pe cont si am reusit sa platesc cele 2 rate restante si sa inchid creditul dar am ramas inscris in biroul de credite si nu mai pot accesa nici o alta finantare.
Am doua intrebari:
1. Care din cele doua banci a procedat corect ?
2. Ce pot sa fac ca sa fiu sters din baza de date a biroului de credit ? Are vreo sansa de reusita o adresa catre banca ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:18, 26 August 2010
are.. ca nu dvs ati fost debitorul principal..va ajuta foarte mult daca banca face adresa catre biroul de credite si solicita ea stergerea din baza de date a dvs
Puteti sa va informati direct la sediul institutiei-Biroul de Credit S.A.
Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucureşti
Tel: 021 3110267/ 021 3104260 - informatii despre eliberarea Situaţiei înscrierii la Biroul de Credit 021 3151017
E-mail: situatie@birouldecredit.ro - pentru eliberarea Situaţiei înscrierii la Biroul de Credit office@birouldecredit.ro. Succes!

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancă Maria. X Maria. X Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca-abuzuri? crisaki crisaki Buna, va rog sa ma ajutati ,pentru ca nu cunosc nici un avocat la cine as putea apela. Tatal meu are rate la 10 banci ,toate au fost luate pe pesoana fizica ... (vezi toată discuția)