avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate marcela n

Activitate marcela n

Răspuns la discuția carnet de munca
ok. dar daca eram din alt oras, decat unde avea angajatorul sediul, trebiua sa ma duc pana acolo? de ex: eu din Bucuresti si angajatorul din Baia Mare.
Răspuns la discuția carnet de munca
am inteles, trebuie sa ajung personal. dar daca eu totusi nu ma duc, in cat timp e obligat sa mi-o trimita, pentru ca stiu ca dupa noua modificare, toti angajatorii care pastreaza carile de munca la sediu sunt obligati sa le trimita ori la itm, ori la fostul angajat acasa. multumesc mult.
Discuție carnet de munca
buna!
am si eu o problema. am plecat de la fostul loc de munca de 8 luni si nu vrea sa-mi elibereze cartea de munca, fostul angajator. i-am trimis recomandata cum sa-mi trimita cartea de munca acasa si mi-a raspuns ca sa vin sa o iau personal , ca ii e teama sa o trimita cu recomandata sau curier sa nu se piarda. exista cumva stipulat undeva, ca nu exista si aceasta posibilitate? din cazua noului loc de munca nu am cum sa ajung sa o iau. exista ceva in lege care sa-l oblige sa mi-o trimita acasa? nu am niciun fel de datorii sau alte obligatii fata de fostul angajator.
multumesc