avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate eugen73

Activitate eugen73

Discuție concesiune
dupa ce am cumparat o casa pe pamint concesionat,primaria face un nou contract cu mine sau e valabil cel vechi al fostului proprietar
Răspuns la discuția Concesiunea
problemele cu concesiunea se rezolva la primaria din localitate, cititi bine contractul de concesiune,de obicei cel care vinde e obligat sa nu vinda (instraineze)casa un nr de ani,grija mare daca are toate actele casei(receptie finala,cadastru ,intabulare)ca altfel umblati dupa ele
Am cumparat de la socrul meu casa in care stam inpreuna,constructie pe teren concesionat,binenteles dupa actele la notar a trebuit sa depunem actele la primarie pt impozit si concesiune.mentionez ca sint al treilea proprietar al imobilului si am toate actele de cind a concesionat terenul cel care a ridicat casa.la fiecare schimb de proprietar sa schimbat si contractul de concesiune dar cu alte conditii(la primul concesionar durata contractului era de 49 de ani,la socrul meu era cit axista casa pe acel teren,la mine inca nu stiu ca primaria tergiverseaza eliberarea lui)intrebarea mea este urmatoarea:o data ce preiau concesiunea in urma cumpararii casei primaria poate sa se modifice conditiile care lea licitat primul concesionar(in ce baza legala), de ce sa face alt contract nu este de ajuns un act aditional la contractul initial. va multumesc anticipat