avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune

dupa ce am cumparat o casa pe pamint concesionat,primaria face un nou contract cu mine sau e valabil cel vechi al fostului proprietar
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 13:15, 8 Aprilie 2011
trebuie un contract nou de concesionare. Cel vechi nu era valabil numai între părţile contractante, iar la notar când aţi cumpărat casa bănuiesc că nu au avut cum sa "transmita" si dreptul asupra terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)
Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Transmitere concesiune. Imparatul Imparatul Parintii mei au concesionat in 1994 un teren de la primarie, pe care si-au construit casa. In contract scrie ca terenul va fi concesionat atata timp cat ... (vezi toată discuția)