avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiunea

Vreau sa cumpar o casa construita pe un teren concesionat pe o perioada de 48 ani.C e riscuri pot avea si ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: eugen73 , utilizator 13:26, 7 Aprilie 2011
Trebuie sa cititi cu atentie contractul de concesiune existent pt a nu avea surprize neplacute .
despre ce surprize neplacute ar putea fi vorba ?
De exemplu : sa nu se poata subconcesiona terenul sau sa nu se obtina acordul concesionarului pt subconcesionare . #-o
Aceste situatii le pot descoperii daca merg la primaria orasului respectiv si ma interesez ?sau unde pot afla deoarece la astfel de situatii ma refeream si dorem informatii mai detaliate.
problemele cu concesiunea se rezolva la primaria din localitate, cititi bine contractul de concesiune,de obicei cel care vinde e obligat sa nu vinda (instraineze)casa un nr de ani,grija mare daca are toate actele casei(receptie finala,cadastru ,intabulare)ca altfel umblati dupa ele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de concesiune munteanu mihaela munteanu mihaela buna ziua. am o mica nelamurire. in situatia in care concesionez un teren proprietate privata a statutului(primariei),am posibilitatea de a cumpara terenul ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat orelly orelly Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)