avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate corinail

Activitate corinail

Discuție Taxa de poluare
In perioada feb 2008 - iunie 2015 am fost salariata unei societati care intre timp a intrat in insolventa. In sept 2008 am achizitionat o masina in leasing, pe numele societatii, cu rate pana in 2011. In fiecare luna mergeam la banca si depuneam in numele societatii ratele conform facturilor, inclusiv taxa de poluare, iar la sfarsitul fiecarei luni depuneam deconturi. La terminarea contractului de leasing societatea la care lucram a facut o factura de vanzare a acestui automobil catre mine, persoana fizica, aceasta factura stingandu-se cu deconturile depuse de catre mine lunar.
Acum m-am dus la finante pentru recuperarea taxei de poluare si mi-a cerut o hartie din partea administratorului judiciar al fostei societati, prin care sa spuna ca eu ca si persoana fizica pot incasa taxa de poluare. Acest administrator nu vrea sa-mi elibereze aceasta hartie pentru ca sustine ca nua re dovada ca eu am platit aceste rate.
va rog sa-mi spuneti ce argumente pot aduce in favoarea mea, sa-mi poata elibera aceasta hartie.
Va multumesc!
Discuție PFA
Daca am incheiat un Contract Civil de Prestari Servicii cu o societate si intre timp imi deschid un PFA, pot elibera factura in baza acelui Contract Civil de Prestari servicii?