avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA

Daca am incheiat un Contract Civil de Prestari Servicii cu o societate si intre timp imi deschid un PFA, pot elibera factura in baza acelui Contract Civil de Prestari servicii?
Cel mai recent răspuns: CIA Andreea Cristea , Avocat 15:12, 15 Iulie 2013
Sigur că da. Numai să nu intraţi sub incidenţa conflictului de interese.
Studiaţi legislaţia postului de muncă şi a PFA-urilor.
Succes!!!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
Admin, administrator
Nu se poate asa ceva.
Va trebui reziliat acel contract si incheiat unul nou in calitate de PFA.

Chiar se poate aşa ceva. Dacă PFA prestează alte servicii şi în interesul altor persoane fizice şi juridice, contractul se derulează normal. Nu se poate emite factura pe PFA pentru persoana juridică cu care are contract pers. fizică ce înfiinţează PFA-ul.
Cred că nu am fost prea clar, anterior.
Dacă nu au nimic în comun, nu există conflict de interese.Avocaţi şi profesor universitar aşa ceva vă este cunoscut???!!!!
ªi multe altele!!!
Să fim serioşi, că nu ne stă bine!!!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
CIA Andreea Cristea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii geta@geta geta@geta buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu contractul civil sau conventie civila de prestari servicii( de colaborare) care se incheie intre o ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii mopy mopy stiu ca o societate poate incheia cu o persoana fizica (nu PFA) un contract de prestari servicii, eu ca firma fiind obligat sa-i platesc impozitul pe venit, ... (vezi toată discuția)
Ong sa plateasca un serviciu oferit de o persoana fizica? AndaBrailean AndaBrailean ONG-ul are ca scop integrarea socio-profesionala a tinerilor din centrele de plasament. Una dintre nevoile sesizate in centre este cea a copiilor de clasa a ... (vezi toată discuția)