avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate laura lora

Activitate laura lora

Am castigat un proces cu obiectul cauzei - granituire și revendicare , mi s-a admis si cererea de investire cu formula executorie a sentintei civile castigate , ramase definitivă si irevocabilă , însă nu am pus în aplicare aceasta investire din motive financiare . Cel cu care m-am judecat nu ia in calcul acest lucru si ma da din nou in judecată , cauza fiind fond funciar, de asta data .(desi am castigat de 2 ori cu aceeasi cauză- granituire si revendicare - nu s-a admis autoritatea de lucru judecat)
Întrebari---
- fond funciar sau granituire/revendicare nu inseamna acelasi lucru?
- mai poate avea loc un proces de acest gen în conditiile în care s-a judecat de 2 ori(de-a lungul a aproape 20 ani), fiind vorba de acelasi teren , acelasi gard , aceleasi conditii etc?
- cat este valabila investirea cu formula executorie - poate voi dispune financiar?
- pot sa-l dau in judecata pentru calomnie , defaimare , provocare de stres ....?-ca deja incepe a3 - a oară




- A! acum a chemat în judecata și comisia fond funciar din cadrul primariei
Răspuns la discuția recurs granituire
Care sunt caile de atac pentru recurs la curtea de apel?- daca sunt - și care sunt termenele legale de declarare a cailor de atac?
Răspuns la discuția recurs granituire
Mulț›umim pentru răƒspunsul prompt ș™i la obiect . O sa luam masuri.
Am mai avea o intrebare , va rugăm--
Dacăƒ pronunț›area a fost datăƒ pe 4 iulie 2011, cu termen de recurs în 15 zile de la comunicare , de ce i-au primit dosarul la curtea de apel cu data de 19 .09.2011? Este oare o eroare ??
Ar trebui săƒ aduc la cunoș™tinț›ăƒ cuiva?? Sau degeaba !!!
1. as dori sa stiu dacă cel cu care mă judec mai are drept de recurs la curtea de apel odată ce noi am castigat la judecătorie ,la tribunal ( de două ori) , la curtea de apel - o data , există autoritate de lucru judecat . Mentionez că sunt purtată prin tribunale de aprox. 18 ani , și mereu am castigat.
2. ce aș putea să fac pentru a-l determina , pe acel individ care mă poartă prin procese , sa termine odată pentru totdeauna cu acestea . mai mult , vazand că nu are castig de cauză , ma amenința și mă hartuieste , mă denigrează folosind cuvinte vulgare , mă acuză de lucruri pe care eu nu le fac etc., adică se ține de capul meu . a și fost amendat de poliție , dar nu s-a linistit.
sau atat de,, jos ,,suntem cu educatia morala , legea este atat de permisibilă incat nu se mai merită?!
Răspuns la discuția granituire
va multumesc din suflet pentru sfaturile date de dumneavoastra . Am primit rezultatul la expertiza - a fost contra lui iarasi - si sentinta finala - se respinge ca nefondat apelul declarat de el , dar i se da dreptul la recurs . Oricum , nu ne asteptam la aceasta solutie din partea acelui domn judecator care , ni s-a parut ca inclina balanta in favoarea lui . Un rol hotarator a avut-o expertiza .=D>
Mii de multumiri si Dumnezeu sa va binecuvanteze firma si pe toti cei care lucrati acolo . Ati sadit in inimile noastre o raza de speranta care s-a fructificat in castig , chiar daca nu definitiv .
Respectuos va salutam .
Răspuns la discuția granituire
HRISTOS A INVIAT ! Nu m-am uitat pe forum in ultimele zile , cu Sfintele Pasti....
Procesul meu s-a tot amanat fiindca nu s-a depus expertiza . Acum , pe 4 am alt termen .Va rog sa fiti putin mai explicita, daca se poate...
Deci , daca se va da o hotarare definitiva , irevocabila , executorie de catre tribunal eu , ca si parat , am dreptul sa fac recurs la curtea de apel???
As vrea sa stiu care sunt motive limitativ prevazute, printre care greselile materiale ale instantei.
pentru ca treaba asta nu poate ramane asa . Cum sa accepte proba cu martori falsi , expertiza , sa nu ia in considerare puterea lucrului judecat , concluziile a 5 presedinti de judecatorii care au fost la fata locului , faptul ca nici eu nu am teren cat scrie in acte , faptul ca terenul meu este intabulat , am acte de proprietate chiar din 1915, de la fostul proprietar si mai ales sa nu-ti dea dreptul sa vorbesti , sa te poti apara??????
Va rog sa ma ajutati . Ei se lauda ca e ultima data cand se mai tine procesul , la tribunal , ca nu pot sa merg mai departe , ma calomniaza zilnic , imi adreseaza injurii etc.

:sorry::(
Răspuns la discuția granituire
totusi , pentru linistea mea , va rog sa-mi spuneti daca nu castig - pot ataca mai departe ? cand nu se pot ataca hotararile tribunalului.

Cu respect si multe multumiri.
Răspuns la discuția granituire
am avut si vreo 5 avocati peste ani . acum nu mai am bani . eu am acte de proprietate , el nu are
mi s-a parut ca este favorizat , mie nu mi-a dat dreptil; sa vorbesc prea mult
Răspuns la discuția granituire
am invocat acest lucru , puterea lucrului judecat , am depus intampinari si copii dupa hotararile castigate inca din prima faza , de la judecatorie . Acum sunt la tribunal , nu s-a luat in considerare cele de mai sus , mai mult i-au fost acceptate proba cu martori , alta expertiza .. etc
Discuție granituire
Sunt in proces cu un vecin de 18 ani . Obiectul cauzei este granituirea. Acest proces a mai fost pe rol , cu acelasi obiect , am avut castig de cauza . Vecinul este reclamantul . Ma acuza pe mine ca din cauza mea are lipsa teren in gradina , desi in urma nenumaratelor expertize si contraexpertize s-a dovedit contrariul . Deasemeni , el ma acuza ca aceasta lipsa ar surveni datorita faptului ca eu am mutat gardul , ceea ce nu este adevarat . Deasemeni , mentionez ca eu am intabulare pe teren , teren am mai putin decat scrie pe toate documentele mele de proprietate, lipsa datorandu-se sistematizarii drumurilor , am castigat toate celelalte procese dinainte cu acelasi obiect de cauza .
Intreb - de ce i s-a primit a doua cerere de dare in judecata , cu acelasi obiect
- de ce nu s-a luat in considerare faptul ca a mai fost judecat odata
- chiar nu are nici o valoare intabularea ?
- daca eu nu am teren cat scrie pe documente , poate sa imi ia din gradina
chiar daca eu nu i-am luat lui nici un cm de teren
- poate un judecator sa ma intimideze , sa ma restrictioneze in declaratii, sa tipe la mine , ascultandu-l doar pe el
- daca eu am castigat acum 10 ani , acum trebuie sa castige el ? Sa nu se dea castig de cauza aceluiasi om ?
Am foarte mari nedumeriri , desi am consultat avocati diferiti .