Sunt in proces cu un vecin de 18 ani . Obiectul cauzei este granituirea. Acest proces a mai fost pe rol , cu acelasi obiect , am avut castig de cauza . Vecinul este reclamantul . Ma acuza pe mine ca din cauza mea are lipsa teren in gradina , desi in urma nenumaratelor expertize si contraexpertize s-a dovedit contrariul . Deasemeni , el ma acuza ca aceasta lipsa ar surveni datorita faptului ca eu am mutat gardul , ceea ce nu este adevarat . Deasemeni , mentionez ca eu am intabulare pe teren , teren am mai putin decat scrie pe toate documentele mele de proprietate, lipsa datorandu-se sistematizarii drumurilor , am castigat toate celelalte procese dinainte cu acelasi obiect de cauza .
Intreb - de ce i s-a primit a doua cerere de dare in judecata , cu acelasi obiect
- de ce nu s-a luat in considerare faptul ca a mai fost judecat odata
- chiar nu are nici o valoare intabularea ?
- daca eu nu am teren cat scrie pe documente , poate sa imi ia din gradina
chiar daca eu nu i-am luat lui nici un cm de teren
- poate un judecator sa ma intimideze , sa ma restrictioneze in declaratii, sa tipe la mine , ascultandu-l doar pe el
- daca eu am castigat acum 10 ani , acum trebuie sa castige el ? Sa nu se dea castig de cauza aceluiasi om ?
Am foarte mari nedumeriri , desi am consultat avocati diferiti .
Dvs trebuie sa invocati prin intampinare exceptia autoritatii de lucru judecat si sa depuneti la dosar hotararea veche definitiva si irevocabila si se va termina procesul fara a se mai intra in fondul cauzei. Instanta primeste orice cerere, nu poate fi ingradit dreptul cetatenilor la petitie, dar asta nu inseamna ca va si castiga procesul .
Se va termina in favoarea dv. Angajati avocat si veti primi cheltuielile de judecata.
am invocat acest lucru , puterea lucrului judecat , am depus intampinari si copii dupa hotararile castigate inca din prima faza , de la judecatorie . Acum sunt la tribunal , nu s-a luat in considerare cele de mai sus , mai mult i-au fost acceptate proba cu martori , alta expertiza .. etc
am avut si vreo 5 avocati peste ani . acum nu mai am bani . eu am acte de proprietate , el nu are
mi s-a parut ca este favorizat , mie nu mi-a dat dreptil; sa vorbesc prea mult
Nedumerire
sandry
primaria unui oras poate CERE dezmembrea un imobil (compus din constructie si gradina) DOAR prin chemarea in judecata a persoanei FIZICE care detine ... (vezi toată discuția)