avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

Sunt in proces cu un vecin de 18 ani . Obiectul cauzei este granituirea. Acest proces a mai fost pe rol , cu acelasi obiect , am avut castig de cauza . Vecinul este reclamantul . Ma acuza pe mine ca din cauza mea are lipsa teren in gradina , desi in urma nenumaratelor expertize si contraexpertize s-a dovedit contrariul . Deasemeni , el ma acuza ca aceasta lipsa ar surveni datorita faptului ca eu am mutat gardul , ceea ce nu este adevarat . Deasemeni , mentionez ca eu am intabulare pe teren , teren am mai putin decat scrie pe toate documentele mele de proprietate, lipsa datorandu-se sistematizarii drumurilor , am castigat toate celelalte procese dinainte cu acelasi obiect de cauza .
Intreb - de ce i s-a primit a doua cerere de dare in judecata , cu acelasi obiect
- de ce nu s-a luat in considerare faptul ca a mai fost judecat odata
- chiar nu are nici o valoare intabularea ?
- daca eu nu am teren cat scrie pe documente , poate sa imi ia din gradina
chiar daca eu nu i-am luat lui nici un cm de teren
- poate un judecator sa ma intimideze , sa ma restrictioneze in declaratii, sa tipe la mine , ascultandu-l doar pe el
- daca eu am castigat acum 10 ani , acum trebuie sa castige el ? Sa nu se dea castig de cauza aceluiasi om ?
Am foarte mari nedumeriri , desi am consultat avocati diferiti .
Cel mai recent răspuns: laura lora , utilizator 08:23, 5 Iulie 2011
Dvs trebuie sa invocati prin intampinare exceptia autoritatii de lucru judecat si sa depuneti la dosar hotararea veche definitiva si irevocabila si se va termina procesul fara a se mai intra in fondul cauzei. Instanta primeste orice cerere, nu poate fi ingradit dreptul cetatenilor la petitie, dar asta nu inseamna ca va si castiga procesul .
Se va termina in favoarea dv. Angajati avocat si veti primi cheltuielile de judecata.
am invocat acest lucru , puterea lucrului judecat , am depus intampinari si copii dupa hotararile castigate inca din prima faza , de la judecatorie . Acum sunt la tribunal , nu s-a luat in considerare cele de mai sus , mai mult i-au fost acceptate proba cu martori , alta expertiza .. etc
am avut si vreo 5 avocati peste ani . acum nu mai am bani . eu am acte de proprietate , el nu are
mi s-a parut ca este favorizat , mie nu mi-a dat dreptil; sa vorbesc prea mult
totusi , pentru linistea mea , va rog sa-mi spuneti daca nu castig - pot ataca mai departe ? cand nu se pot ataca hotararile tribunalului.

Cu respect si multe multumiri.
Puteti uza de caile extraordinare de atac, pt. motive limitativ prevazute, printre care greselile materiale ale instantei.

Alte discuții în legătură

Greseala de redactare la o sentinta civila ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Buna ziua am o hotarararea judecatoreasca incheiata in anul 2001 peste tot cat si in raportul de expertiza este mentionat \\"Punctul Casa Gradina ... (vezi toată discuția)
Nedumerire sandry sandry primaria unui oras poate CERE dezmembrea un imobil (compus din constructie si gradina) DOAR prin chemarea in judecata a persoanei FIZICE care detine ... (vezi toată discuția)
Rejudecare pe legea 18/91,anularea sentintelor definitive si irevocabile, e posibil asa ceva?? vida vida Buna ziua! Rog din suflet sa ma lamureasca si pe mine cineva [b]daca este posibil ca dupa ce a fost castigat in instanta [/b]de parintii nostri pe legea 18/91 ... (vezi toată discuția)