HRISTOS A INVIAT ! Nu m-am uitat pe forum in ultimele zile , cu Sfintele Pasti....
Procesul meu s-a tot amanat fiindca nu s-a depus expertiza . Acum , pe 4 am alt termen .Va rog sa fiti putin mai explicita, daca se poate...
Deci , daca se va da o hotarare definitiva , irevocabila , executorie de catre tribunal eu , ca si parat , am dreptul sa fac recurs la curtea de apel???
As vrea sa stiu care sunt motive limitativ prevazute, printre care greselile materiale ale instantei.
pentru ca treaba asta nu poate ramane asa . Cum sa accepte proba cu martori falsi , expertiza , sa nu ia in considerare puterea lucrului judecat , concluziile a 5 presedinti de judecatorii care au fost la fata locului , faptul ca nici eu nu am teren cat scrie in acte , faptul ca terenul meu este intabulat , am acte de proprietate chiar din 1915, de la fostul proprietar si mai ales sa nu-ti dea dreptul sa vorbesti , sa te poti apara??????
Va rog sa ma ajutati . Ei se lauda ca e ultima data cand se mai tine procesul , la tribunal , ca nu pot sa merg mai departe , ma calomniaza zilnic , imi adreseaza injurii etc.
:sorry::(
va multumesc din suflet pentru sfaturile date de dumneavoastra . Am primit rezultatul la expertiza - a fost contra lui iarasi - si sentinta finala - se respinge ca nefondat apelul declarat de el , dar i se da dreptul la recurs . Oricum , nu ne asteptam la aceasta solutie din partea acelui domn judecator care , ni s-a parut ca inclina balanta in favoarea lui . Un rol hotarator a avut-o expertiza .=D>
Mii de multumiri si Dumnezeu sa va binecuvanteze firma si pe toti cei care lucrati acolo . Ati sadit in inimile noastre o raza de speranta care s-a fructificat in castig , chiar daca nu definitiv .
Respectuos va salutam .