avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseala de redactare la o sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseala de redactare la o sentinta civila

Buna ziua

am o hotarararea judecatoreasca incheiata in anul 2001
peste tot cat si in raportul de expertiza este mentionat "Punctul Casa Gradina Ostroveni" iar la sfarsit unde scrie HOTARASTE este mentionat "Punctul Ostroveni"
deci este o gresala de redactare.
eu pe baza acestei hotarari as vrea sa intocmesc procedura de intabulare dar cei de la OCPI mi-au respins dosarul datorita acestei greseli deoarece eu sunt in judecata, in litigiu cu un alt teren, avand alta suprafata, intocmit de altcineva dar el este mentionat "Punctul Ostroveni"
cei de la OCPI mi-au recomandat sa merg la Tribunal sa-mi emita un nou certificat de grefa in care sa fie mentionat un fragment corespunzator pentru a putea intocmi procedura de intabula ca apoi sa continui cu procedura de alipire cu un alt teren tot din Punctul Ostroveni, cumparat in anul 2004 de la o societate comerciala.
Cei de la Tribunal au zis ca nu trebuie sa faca un nou certificat de grefa ci sa merg la Judecatorie si sa refac Jotararea invocant tremenul ....................
care este procedura da a merge la Judecatoria si sa pot reface Hotararea de Judecata in care sa imi scrie la sfarsit "Punctul Casa Gradina Ostroveni"

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 18:30, 13 Noiembrie 2013
Actiune in indreptarea erorii materiale,la instanta care a produs eroarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare notariala alipire parcele teren. AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Am achizitionat vreo 6 parcele de teren in Jud. Covasna si sunt in proces de alipire (parcelele sunt alaturate). Am facut toate documentele cu ... (vezi toată discuția)
Pot intabula lotul moștenit? Gruia68 Gruia68 Bunica moare în 2008 . Avea 3 copii . Cel mare decedase și avea 2 copii . Copii lui deschid un proces de succesiune în timpul căruia are loc o tranzacție ... (vezi toată discuția)
Extras de autentificare lipsa la intocmirea actului de partaj ionmoisil ionmoisil Buna ziua. Am mostenit 2 ha de teren agricol in provincie. Notarul mi-a eliberat certificatul de mostenitor si actul de partaj cu incheierea de autentificare ... (vezi toată discuția)