avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs granituire

1. as dori sa stiu dacă cel cu care mă judec mai are drept de recurs la curtea de apel odată ce noi am castigat la judecătorie ,la tribunal ( de două ori) , la curtea de apel - o data , există autoritate de lucru judecat . Mentionez că sunt purtată prin tribunale de aprox. 18 ani , și mereu am castigat.
2. ce aș putea să fac pentru a-l determina , pe acel individ care mă poartă prin procese , sa termine odată pentru totdeauna cu acestea . mai mult , vazand că nu are castig de cauză , ma amenința și mă hartuieste , mă denigrează folosind cuvinte vulgare , mă acuză de lucruri pe care eu nu le fac etc., adică se ține de capul meu . a și fost amendat de poliție , dar nu s-a linistit.
sau atat de,, jos ,,suntem cu educatia morala , legea este atat de permisibilă incat nu se mai merită?!
Cel mai recent răspuns: laura lora , utilizator 14:31, 30 Septembrie 2011
Depuneti plangere penala impotriva respectivului pentru comiterea infractiunii de amenintare.

Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra libertatii persoanei, reglementate in cap. II, t. II, art. 193, C. pen., partea speciala si consta in fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa o alarmeze.

după terminarea proceselor probabil că se va liniști. între timp îi puteți face plângere penală, puteți cere daune materiale și morale ptr tot ceea ce ați îndurat.
Mulț›umim pentru răƒspunsul prompt ș™i la obiect . O sa luam masuri.
Am mai avea o intrebare , va rugăm--
Dacăƒ pronunț›area a fost datăƒ pe 4 iulie 2011, cu termen de recurs în 15 zile de la comunicare , de ce i-au primit dosarul la curtea de apel cu data de 19 .09.2011? Este oare o eroare ??
Ar trebui săƒ aduc la cunoș™tinț›ăƒ cuiva?? Sau degeaba !!!
Care sunt caile de atac pentru recurs la curtea de apel?- daca sunt - și care sunt termenele legale de declarare a cailor de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea psihica la locul de munca ! doareu2008 doareu2008 Cum pot sa procedez daca sunt functionar public, iar seful meu direct (numit politic) ma hartuieste neincetat. Am fost la conducerea institutiei, dar acolo ii ... (vezi toată discuția)
Motivare incheiere sedinta aidu aidu Pot sa solicit motivarea unor incheieri din cadrul sedintelor? Sunt nemultumit in legatura cu incheierea potrivit careia instanta a respins cererea mea ... (vezi toată discuția)
Castig la discriminare iosif.kramar iosif.kramar In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment. Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul ... (vezi toată discuția)