avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Activitate mihaigiuliano

Activitate mihaigiuliano

Răspuns la discuția Petitie(Reclamatie) CSA
daca nu te superi mai ai o copie dupa reclamatia trimisa ca as avea si eu nevoie de o inspiratie si sa-i vad daca imi fac si mie scandal am nevoie mare de ajutor.multumesc anticipat.sau vreun link ceva de unde sa ma inspir?
Răspuns la discuția despagubiri
CE INSEAMNA MEDIATOR?
ARE CINEVA UN DOCUMENT SAU O NOTIFICARE CEVA DE GENU SA POT FACE O SESIZARE SCRISA CATRE CSA POATE UN LINCK CEVA?
credeti ca am sa rzolv ceva daca am sa fac o sesizare la CSA?
Discuție despagubiri
Am avut ghinionul sa fiu lovit in trafic de catre o masina asigurata la SC ASTRA SA si sa am neplacuta surpriza in momentul in care am fost la agentia de constatari a firmei mai sus mentionate sa dau de un agent constatator foarte zelos, care desi l-a gasit vinovat pe ":)participantul la trafic"a binevoit sa-mi dea la reparat doar o parte din paguba si mai presus de toate sa ma puna sa-mi platesc singur vopseaua si manopera.Mentionez ca umila mea masina este un FORD TRANSIT din 1994 si:):):) probabil data viitoare äm sa platesc mai putin polita de asigurare obligatorie:)):)):)).daca a mai fost cineva in situatia mea si a rezolvat ceva sau poate sa-mi dea un sfat il rog sa nu ezite!