avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Petitie(Reclamatie) CSA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Petitie(Reclamatie) CSA

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Acum 4 saptamani am facut o reclamatie la CSA .Cei de acolo cred ca au fost in control la societatea reclamata pentru ca astazi m-am trezit pe cap cu reprezentantul societatii respective care mi-a facut un scandal monstru primind tot felul de amenintari si amenintandu-ma ca ma da in judecata.Este legal in cazul asta ca cei de la CSA care au fost in control sa dea nume si sa arate sesizarea???
Nu stiu sa va spun daca acestia ar fi trebuit sa pastreze confidentialitatea.
Poate acel reprezentant doar a intuit.
Ce pot sa va spun este ca v-ati exercitat un drept.
Pentru ce sa va dea in judecata?
Nu a intuit pentru ca in aceea reclamatie erau date si despre alte firme care sunt din domeniul asigurarilor(despre ilegalitatile pe care le fac).De unde stia despre acest lucru?Stia exact despre ce am scris?Aici nu este vorba de intuitie.Ma intereseaza daca este obligatoriu pastrarea confidentialitatii unei petitii(reclamatii).
Poate este ceea ce va intereseaza.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor nu poate dezvalui informatiile obtinute in timpul exercitarii atributiilor sale .
Obligatia de confidentialitate nu se aplica atunci cand informatia este data :
-cu acordul scris al asiguratorului implicat
-la solicitarea instantei judecatoresti
-in interesul asiguratilor
Lege 32/2000
N-ar strica sa sesizati din nou CSA , privind vizita primita urmare sesizarii anterioare.Cu data , nume si detalii amenintari.
Reprezentantul CSA a venit in documentare (nu mi se pare adecvat termenul de control). In acest fel cei de la societatea de asigurare au aflat cine a facut reclamatia. nu vad ceva ilegal in asta.
Nu este deontologic ca cei de la societatea de asigurare sa faca scandalul descris de Dvs. Informati CSA-ul despre acest incident.

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa ALEXANDRA` ALEXANDRA` Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea ... (vezi toată discuția)
Dosar daune MARYUSS2007 MARYUSS2007 Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit la service-ul unde mi-am reparat masina si am fost dat in judecata Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna ziua, am si eu o problema si anume: in aug 2010 am fost lovit din spate in timp ce stationam la semafor; am facut constatarea amiabila cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)