Am avut ghinionul sa fiu lovit in trafic de catre o masina asigurata la SC ASTRA SA si sa am neplacuta surpriza in momentul in care am fost la agentia de constatari a firmei mai sus mentionate sa dau de un agent constatator foarte zelos, care desi l-a gasit vinovat pe ":)participantul la trafic"a binevoit sa-mi dea la reparat doar o parte din paguba si mai presus de toate sa ma puna sa-mi platesc singur vopseaua si manopera.Mentionez ca umila mea masina este un FORD TRANSIT din 1994 si:):):) probabil data viitoare äm sa platesc mai putin polita de asigurare obligatorie:)):)):)).daca a mai fost cineva in situatia mea si a rezolvat ceva sau poate sa-mi dea un sfat il rog sa nu ezite!
Asigurare
bogdan_leonard
salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)
Daune rca
leed_zeppelin
buna ziua,
In data de 10.11.2009 s-a intocmit dosar de daune de catre ASTRA ASIG. pe baza procesului-verbal intocmit de politia rutiera,care ... (vezi toată discuția)