Am avut ghinionul sa fiu lovit in trafic de catre o masina asigurata la SC ASTRA SA si sa am neplacuta surpriza in momentul in care am fost la agentia de constatari a firmei mai sus mentionate sa dau de un agent constatator foarte zelos, care desi l-a gasit vinovat pe ":)participantul la trafic"a binevoit sa-mi dea la reparat doar o parte din paguba si mai presus de toate sa ma puna sa-mi platesc singur vopseaua si manopera.Mentionez ca umila mea masina este un FORD TRANSIT din 1994 si:):):) probabil data viitoare äm sa platesc mai putin polita de asigurare obligatorie:)):)):)).daca a mai fost cineva in situatia mea si a rezolvat ceva sau poate sa-mi dea un sfat il rog sa nu ezite!
Chiar daca CSA nu va rezolva cine stie ce, totusi aceasta reclamatie este necesara in cazul in care veti ajunge la instanta. Tot acolo mai trebuie sa depuneti si rezultatul unei chemari la conciliere a asiguratorului prin care sa ii faceti cunoscut nemultumirile dv fata de modul cum au inteles sa va solutioneze dosarul si ca doriti sa deschiteti actiune in instanta actiune care sigur va costa asiguratorul mult mai mult. Apoi angajati un avocat care sa va reprezinte interesele si sigur veti avea castig de cauza. CSA poate fi gasit la adresa de email: www.csa-isc.ro
Asigurare
bogdan_leonard
salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)
Daune rca
leed_zeppelin
buna ziua,
In data de 10.11.2009 s-a intocmit dosar de daune de catre ASTRA ASIG. pe baza procesului-verbal intocmit de politia rutiera,care ... (vezi toată discuția)