avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate gciochina

Activitate gciochina

Buna ziua.

In prezent sunt in urmatoarea situatie: acum cativa ani, am creat o aplicatie software pe care ulterior am publicat-o sub licenta "GNU General Public License (GPL)".
Zilele trecute, am fost contactat de o persoana care imi cere voie sa aduca anumite modificari la aplicatia respectiva, pentru a folosi o versiune modificata in firma dansului.

As vrea sa stiu daca este posibil sa imi vand drepturile de autor asupra codului sursa al acestei aplicatii, respectivei persoane.

Este posibil?

Va multumesc,
Gabriel
Va multumesc pentru raspunsuri. Citatia este emisa pentru proces fond - pretentii. Reclamantul este o asociatie de proprietari. Am sa le trimit un mail pt a ii instiinta de eroare.
Buna ziua,

Zilele trecute am gasit in usa o citatie venita pe adresa mea de domiciliu, insa pe numele unei persoane care nu se gaseste la aceasta adresa. Am verificat si pe net numarul procesului respectiv, si acolo tot numele inexistent este specificat.

Intrebarea mea: este necesara vreo actiune din partea mea? Trebuie sa ma mai prezint la judecatorie pentru asta?

Mentionez ca am sunat la Judecatorie de cateva ori, insa ori suna ocupat, ori nu raspunde nimeni.

Multumesc :)

L.E: imi cer scuze daca am postat in categoria gresita, nu prea le am cu denumirile astea :(