avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenta software GNU General Public License (GPL)
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenta software GNU General Public License (GPL)

Buna ziua.

In prezent sunt in urmatoarea situatie: acum cativa ani, am creat o aplicatie software pe care ulterior am publicat-o sub licenta "GNU General Public License (GPL)".
Zilele trecute, am fost contactat de o persoana care imi cere voie sa aduca anumite modificari la aplicatia respectiva, pentru a folosi o versiune modificata in firma dansului.

As vrea sa stiu daca este posibil sa imi vand drepturile de autor asupra codului sursa al acestei aplicatii, respectivei persoane.

Este posibil?

Va multumesc,
Gabriel

Alte discuții în legătură

Inregistrare software servicii software as a service (saas) la orda oportunitate sau obligativitate? mihaimg mihaimg Buna ziua, Citind OG 25/2006 si toate modificarile cu privire la dreptul de autor si obligativitatea inscrierii oricarui program pentru calculator in ... (vezi toată discuția)
Poze de pe net jully_anne jully_anne Ideea e ca vreau sa fac un atlas virtual de deramatologie si nu stiu cat de legal e sa iau poze de pe dc sau de pe net, de fapt ce ma paste pe mine daca le ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru cod (software) copiat din carte dobre_dani dobre_dani Autorul unei aplicatii software isi poate rezerva toate drepturile de autor (proprietary license) daca codul sursa ii apartine in totalitate. Totusi, in ... (vezi toată discuția)