Zilele trecute am gasit in usa o citatie venita pe adresa mea de domiciliu, insa pe numele unei persoane care nu se gaseste la aceasta adresa. Am verificat si pe net numarul procesului respectiv, si acolo tot numele inexistent este specificat.
Intrebarea mea: este necesara vreo actiune din partea mea? Trebuie sa ma mai prezint la judecatorie pentru asta?
Mentionez ca am sunat la Judecatorie de cateva ori, insa ori suna ocupat, ori nu raspunde nimeni.
Multumesc :)
L.E: imi cer scuze daca am postat in categoria gresita, nu prea le am cu denumirile astea :(
Daca vreti sa dati dovada ca sunteti un bun justitiabil, puteti remite citatia cu adresa catre instanta care a emis-o indicand numarul de dosar mentioenand ca persoana citata nu locuieste la dresa indicata in citatie. Adresa va avea cuprinsul :
Domnule Presedinte,
Subsemnatul....va instiintez ca am primit aceasta citatie in cutia mea postala, insa persoana indicata in citatie nu locuieste la adresa mentionata , acolo fiind domiciliul meu
Va multumesc pentru raspunsuri. Citatia este emisa pentru proces fond - pretentii. Reclamantul este o asociatie de proprietari. Am sa le trimit un mail pt a ii instiinta de eroare.