avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate ingerulnegru

Activitate ingerulnegru

Se poate aresta o persoana dupa fond, recurs, doar dupa copia xerox a definitivei,daca da care este procedura?
Definitiva a fost primita in penitenciar dupa 2 saptamani.
In sentinta nu se prevede aplicarea art.422 alin 7 ^5,confiscarea pasaportului,acesta fiind confiscat dupa 10 zile de la arestare.Stie cineva cum este posibil acest lucru?
Acest lucru pentru o pedeapsa de 6 luni pentru refuz probe biologice.
Multumesc anticipat
cu respect
Răspuns la discuția Spete refuz probe biologice
multumesc frumos de raspuns
buna ziua.
stiti cumva spete in care pentru refuz de probe biologige s-a invocat Legea Pacientului,46/2003,unde nu s-au dat condamnari.
multumesc anticipat.
Răspuns la discuția reparatii cedo,banesti
Article 8 taken together with Article 34:
In view of its findings on the other complaints, the Court held that no separate examination of this complaint was necessary.

Article 41
Under Article 41 (just satisfaction) of the Convention, the Court awarded the applicant 2,500 euros (EUR) for pecuniary and non-pecuniary damage and EUR 3,300 for costs and expenses, less the EUR 920 he had already received in legal aid.

Publication: [not yet received]
Title: Cotlet v. Romania
Application No: 38565/97
Respondent: Romania
Referred by:
Date of reference by Commission:
Date of reference by State:
Date of Judgment: 03-06-2003
Articles: 8
34 Conclusion: Violation of article 8
Violation of article 34
Compensation awarded
Keywords: RESPECT FOR CORRESPONDENCE / PETITION

cam in mare acesta e procesul castigat la cedo
urmeaza restul unul in lucru si inca unul pe viitor cu o revizuire
cu stima
Răspuns la discuția reparatii cedo,banesti
multumesc de raspunsuri
nu pot copia sentinta mea de pe sit-ul cedo dar pentru cine se pricepe la pc -uri
cazul cotlet versus romania si acolo gasiti procesul ce l-am castigat
in 2003 am luat banii parca prin iunie
procesul de dupa 1994 cam 1995 parca l-am inceput
cu stima
Răspuns la discuția Cerere CEDO
Liulica Gina a scris:

Ma intereseaza si pe mine subiectul - am trimis o cerere tip la CEDO , este vorba de retrocedare teren, in termen de o luna am primit un cartonas rosu - confirmare de primire si atat. Problema mea este ca am fost sfatuita pe un forum sa fac o evaluare a terenului care trebuia sa fie la dosar. Avocatul meu a spus ca nu este nevoie. Imi pare tare rau ca l-am ascultat. Daca cineva are experienta imi poate spune se mai pot face completari sau solicita ei completari?????

eu trimit completari mereu si mi-au fost luate in considerare.cam o luna am primit plicul cu etichetele si am trimis 3 scrisori si mai urmeaza una cu date in completare.orice proba in favoarea dumneavoastra e binevenita .eu fara avocat am facut un dosar si l-am castigat acum am inca unul eu si mai fac la 2 cunoscuti dosare deoarece ei nu se pricep de parca ar fi asa greu cand ai doar cateva articole din conventia pentru apararea drepturilor omului si libertatilor fundamentale.
faceti evaluarea si trimiteti-o la cedo.
succes si toata stima pt cei ce au curaj sa mearga la cedo si nu renunta
cu respect
cat ar trebui sa primesc pentru incalcarea drepturilor din legea 275/2006,a detentiei:supraaglomeratie,plosnite,boli luate in detentie ,ingradiri cu telefonul,la vizita,la plimbator,cu alimentatioa ,cu vase din aluminiu mancarea ,etc...
.....si alt proces tot la cedo cu ridicarea pasaportului dupa arestare si incarcerare fara mandat definitiv,primit dupa 11 zile in detentire
...si al treilea proces cu arestarea pentru 6 luni si 1,6 luni fara carnet pt o fapta care nu este a mea,refuz probe biologige
la cedo am castig de cauza cu toate ca legea romana spune altceva
ma intereseaza o suma aproximativa
am luat 6000 euro doar ca miau desfacut o scrisoare
va multumesc cu respect
Răspuns la discuția Cerere CEDO
care este formularul special la care va referiti
cel in care va trimite cedo un formular de completat?
eu am primit mereu asa ceva in o luna de la prima scrisoare
la cineva pe care il reprezint a durat mai mult din cauza craciunului si a revelionului in rest o luna
stiu doar ca fara 2 martori asistenti procesul verbal este nul
deci procesul e castigat de mine datorita prezumtiei de nevinovatie
cum ramane cu art.3 din cod procedura penala?
"dubio pro reo" cere ca instanta sa nu se bazeze pe probabilitate ci pe o certitudine de probe, decisive, complete, sigure
daca nu s-a dovedit fara dubiu ,nu exista probe sigure de vinovatie, se considera ca fapta nu exista
lipsa a 2 martori asistenti face procesul verbal nul art.92 alin.1 cod procedura penala
nu sunt avocat dar am castigat la cedo in 2003 rezolutie data si banii luati de mine
acum ma lupt singur fara avocat cu politia rutiere si penitenciarul botosani si voi castiga procesele fiindca dreptatea e de partea mea
nu merg pe premiza corb la corb nu-si scoate ochii
nu este asa
nu uraste nimeni mai mult ca mine sistemul dar nu pot condamna oameni cinstiti pentru-ca unii colegi nu sunt cinstiti
daca aduci probe castigi sigur procesul
eu prefer fara avocat sa fiu sigur de ce anume ajunge in dosar
de aceea cer pareri aici deoarece sunt avocati respectabili si competenti
am avut ghinion sa nu-i am in procese
cu stima
ingerul negru