avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate alina72

Activitate alina72

Răspuns la discuția Vanzare bun mobil intre soti
Mulțumesc!

Vanzare bun mobil intre soti
Cum pot vinde autoturismul bun comun sotului meu? Mentionez ca autoturismul este inmatriculat pe numele meu, dar noi eram casatoriti la aceea data si suntem sub regimul comunitatii de bunuri.
Multumesc!
Buna ziua!
Exista vreo reglementare a BNR privind obligatia bancilor comerciale din Romania de a incasa bani cash la ghiseu conform orarului afisat?
Multumesc!
Cum se poate interpreta din punct de vedere juridic art 72 pct f din Regulamentul cadru de organizare și funcționare a serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare ?
Obligatiile utilizatorului:
f) să anunțe imediat operatorul despre apariția oricărei deteriorări sau descompletări apărute la căminul de apometru, care îl deservește, în cazul în care acesta nu se află pe proprietatea sa;
Fiind vorba de caminul de apa situat pe strada pe domeniul public, cum ai putea observa daca e in regula, caminul fiind acoperit cu un capac de fonta!

multumesc inca odata pentru ajutor
Multumesc pentru raspuns, dar cum pot obtine de la Primarie factor postal?N-as vrea sa ramana asa, pentru ca acum sunt in situatia in care Registrul Comertului nu mi-a primit actele pentru stabilirea sediului social al firmei mele in apartament , motivand ca nu apare numarul apartamentului, si pana nu aduc rectificarea de la Cadastru nu imi primeste actele.
Va multumesc anticipat.
Da, multumesc.Dar eu nu mai am am unde sa il gasesc pe vanzator, am cumparat in 2006 si spusese ca pleaca din tara, deci ce alta posibilitate mai exista, va rog?
Pai, problema este ca in contractul de vanzare nu apare numarul apartamentului, fiind facuta atunci dezmembrarea proprietatii initiale, apartamentele dezmembrate au fost inscrise sub titlu de loturi si nu de apartamente, respectiv in contract scrie lotul nr.1 format din apartament in suprafata de 60 mp, dar numarul propriu zis al apartamentului, 13 nu apare.Eu ce trebuie sa fac ca sa apara apartamentul cu numarul 13 la cadastru?
Alte acte mai trebuie depuse in afara de cerere?
Multumesc.
Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe lista de intretinere ca atare.Apartamentul este inscris in cartea funciara pe numele meu, are numar in cartea funciara, este intabulat , dar in cartea funciara nu apare si numarul apartamentului , respectiv 13. Ce trebuie sa fac pentru a aparea si numarul apartamentului la cartea funciara?