avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare bun mobil intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare bun mobil intre soti

Vanzare bun mobil intre soti
Cum pot vinde autoturismul bun comun sotului meu? Mentionez ca autoturismul este inmatriculat pe numele meu, dar noi eram casatoriti la aceea data si suntem sub regimul comunitatii de bunuri.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
alina72, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina72 , utilizator 22:22, 18 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți. Ca soțul e căsătorit cu dvs și mașina tot bun comun va fi. Deci n-ati făcut nimic...
Dacă doriți ca masina sa fie doar a soțului, trebuie sa încheiați un act de partaj.
Mulțumesc!

Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema! nic1 nic1 in calitate de sotie pot vinde un bun comun care este pe numele sotului fara ca acesta sa stie? multumesc (vezi toată discuția)
A vandut masina! nic1 nic1 buna ziua. problema mare! in timpul casatoriei am cumparat un autoturism.fiind despartiti in fapt, sotul meu a vandut masina tatalui lui fara stirea ... (vezi toată discuția)
Cum putem înmatricula mașina pe care i-am cumpărat-o fiicei noastre fără să fie nevoie de semnătura fostului ei soț? fabi_arina fabi_arina Din ianuarie 2019 fiica mea s-a despartit in fapt de sotul ei dar a depus actele de divort la notar pe data de 19,08.2019. In luna iunie 2019 eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)