Buna ziua
Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea. Pentru aceasta trebuie sa actualizez actul constitutiv. Intrucât firma este din 1996 in actul constitutiv sunt obiecte de activitate din Rev.1. Trebuie sa le modific si pe acestea după Rev.2, sau numai pe cele noi ?
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns! Nu am contract cu hotelul si evenimentul ,fiind unul aniversar, nu mai poate fi reprogramat. Plata am făcut-o prin bancă in baza unei facturi proforme.
Buna ziua
V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste modalitatea de recuperare a unei sume achitate catre un hotel pentru un eveniment care nu a mai avut loc din cauza pandemiei.
Multumesc
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum sa completez contractul de munca, respectiv fisa postului in cazul unui lacatus mecanic, care are si atributii ocazionale de conducator auto.
Multumesc
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul livrarii de produse in spatiul intracomunitar, dupa inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari, se modifica perioada decontarii TVA de la 3 luni (cum e societatea in prezent) la o luna.
Multumesc