avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... recuperare bani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

recuperare bani

Buna ziua
V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste modalitatea de recuperare a unei sume achitate catre un hotel pentru un eveniment care nu a mai avut loc din cauza pandemiei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rual , utilizator 16:18, 1 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Aveti un contract incheiat cu hotelul respectiv pentru sustinerea evenmentului?
Trebuie analizate clauzele contractuale si, pe baza acestora, se poate incepe prin redactarea unei notificari catre Hotel in care sa prezentati motivat (in fapt si in drept) de ce solicitati recuperarea sumei de bani.
De asemenea, ar fi util de stiut daca hotel a dispus reprogramarea evenimentului.
Multumesc pentru raspuns! Nu am contract cu hotelul si evenimentul ,fiind unul aniversar, nu mai poate fi reprogramat. Plata am făcut-o prin bancă in baza unei facturi proforme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! anul trecut am incheiat un contract pentru inchirierea ... J.Andreea J.Andreea Buna ziua! Anul trecut am incheiat un contract pentru inchirierea unei sali de nunta . Evenimentul trebuia sa aiba loc pe data de 12 iunie 2021, dar din cauza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat ... MarianChiriac MarianChiriac Buna ziua, Am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat un avans de 850 euro la semnarea acestuia ca avans . Din cauza situatiei actuale cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online ... Otilia_1 Otilia_1 Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online cu durata de 4 luni . Prețul acestuia era de 4800, ce se puteau achita integral sau în 4 rate ... (vezi toată discuția)