avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Am un contract cu o formatie pentru nunta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat ...

Buna ziua,
Am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat un avans de 850 euro la semnarea acestuia ca avans .
Din cauza situatiei actuale cu pandemia am fost nevoiti sa amanam evenimentul pentru anul viitor insa acestia au refuzat acest lucru si spun ca imi pierd avansul daca nu se mai tine evenimentul anul acesta.
Exista vreo sansa sa imi recuperez acest avans ?
Mentionez ca in contract exista o singura clauza referitor la acest aspect si anume „In cazul in care Nunta se anuleaza,acontul ramane formatiei (numita executant in respectivul contract )„
Insa in acest caz noi nu anulam evenimentul ci dorim reprogramarea lui.
Buna ziua,

Trebuie studiat contractul perfectat.

De principiu, evenimentul a fost amanat din cauza starii de pandemie, din cauza restrictiilor impuse, nu in baza optiunii dumneavoastra.

Prin urmare, avansul remis trebuie restiuit.

Notificati-i, prin avocat.

In cazul in care nu dau curs notificarii, sesizati instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se restituie avansul platit la serviciile foto-video pentru nunta anulata din cauza pandemiei covid-19? LarisaCiobanu94 LarisaCiobanu94 Buna ziua! Aveam nunta pe 6 iunie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 24 octombrie din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)
Avans plătit foto/video paunescu25 paunescu25 Buna ziua! Aveam nunta pe 26 septembrie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 3Iulie 2021 din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achitat un avans anul trecut unui furnizor de servicii ... nadia2214 nadia2214 Buna ziua! Am achitat un avans anul trecut unui furnizor de servicii pentru nunta ce trebuia sa aiba loc pe 13.06.2020. Din cauza covid am mutat data pe ... (vezi toată discuția)