avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avans plătit foto/video
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avans plătit foto/video

Buna ziua!
Aveam nunta pe 26 septembrie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 3Iulie 2021 din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de starea de urgenta. Am gasit o data comuna cu restaurantul si formatia, insa la serviciile foto-video a trebuit sa renuntam deoarece nu aveau liber. Avand in vedere ca evenimentul nu a fost anulat din cauza noastra, ci a situatiei in care ne aflam, ar trebui conform legii sa ne restituie avansul platit?
Ce ma sfătuiți sa fac?
Mulțumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Se restituie avansul platit la serviciile foto-video pentru nunta anulata din cauza pandemiei covid-19? LarisaCiobanu94 LarisaCiobanu94 Buna ziua! Aveam nunta pe 6 iunie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 24 octombrie din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)
Avans lautar, nuntă amânată covid-19 Adelina.Alexandru Adelina.Alexandru Anul trecut am semnat un contract cu o formatie muzicala pentru nunta noastra ce urma a avea loc in data de 06iunie2020. Covid-19 ne-a încurcat planurile... ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera avansul pentru nunta daca nuntile se interzic? knoppyx knoppyx Buna ziua. Suntem in anul 2021 si pandemia de COVID-19 ne incurca toate planurile. Suntem unul din multe cupluri care ne aflam in situatia de fi nevoiti sa ... (vezi toată discuția)