avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se restituie avansul platit la serviciile foto-video ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se restituie avansul platit la serviciile foto-video pentru nunta anulata din cauza pandemiei COVID-19?

Buna ziua!
Aveam nunta pe 6 iunie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 24 octombrie din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de starea de urgenta. Am gasit o data comuna cu restaurantul si formatia, insa la serviciile foto-video a trebuit sa renuntam deoarece nu aveau liber. Avand in vedere ca evenimentul nu a fost anulat din cauza noastra, ci a situatiei in care ne aflam, ar trebui conform legii sa ne restituie avansul platit?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:52, 8 Aprilie 2020
aveti un contract?
acela este legea.
ce scrie in el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans plătit foto/video paunescu25 paunescu25 Buna ziua! Aveam nunta pe 26 septembrie anul acesta, insa am hotarat sa o amanam pentru 3Iulie 2021 din cauza pandemiei COVID-19 si a restrictiilor impuse de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat ... MarianChiriac MarianChiriac Buna ziua, Am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat un avans de 850 euro la semnarea acestuia ca avans . Din cauza situatiei actuale cu ... (vezi toată discuția)
contract restaurant pentru nuntă - taxă impusă AMC_Anna AMC_Anna Bună ziua, Înainte de pandemie am semnat un contract cu un restaurant pentru organizarea nunții. În contract era menționat un număr de 120 de persoane ... (vezi toată discuția)