avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate leitoxp

Activitate leitoxp

Răspuns la discuția Dosar invinuit
De asemenea m-ar interesa la ce suma pot ajunge daunele morale, precizez ca vatamatul are un certificat medico-legal de 16-18zile ingrijiri medicale.Stima!
Am realizat pe urma ca trebuia sa consult un avocat.Mai ales ca in declaratia facuta la politie am scris cu totul altceva, nicidecum ca as fi responsabil pentru fapta comisa.
Buna ziua !
Astazi am avut o intrevedere cu partea vatamata impreuna cu avocatul lui.Partea vatamata este de acord sa retraga plangerea pentru suma de 6000euro.De asemenea am semnat un proces verbal precum ca am avut o intrevedere pentru a ajunge la eventuala impacare a partilor.De asemena in procesul verbal intocmit de avocata lui a scris ca imi recunosc fapta.In caz ca nu ajungem la o intelegere aceasta intrevedere il va ajuta in instanta?
Despre ce amenda vorbim, la ce suma poate ajunge? Mentionez ca sunt la prima abatere de genu.
Discuție Dosar invinuit
Buna seara !
Dosarul in care figurez in calitate de invinuit va ajunge in fata instantei victima avand un certificat medico-legal de 18 zile ingrijiri medicale. La ce sa ma astept?
Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția Vatamare corporala
Este vorba de o bataie care s-a intamplat prin decembrie, victima avand dosar medico-legal de 16-18 zile ingrijiri medicale.
Nu este vorba de accident auto, vorbim despre infractiunea de "loviri sau alte violente"
Amenda cuprinsa intre ....? Mi se va face si dosar penal?
Buna seara !
La ce ma pot astepta victima avand un certificat medico-legal de16-18zile ingrijiri medicale? Va multumesc.