avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Buna seara !
La ce ma pot astepta victima avand un certificat medico-legal de16-18zile ingrijiri medicale? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:54, 28 Aprilie 2011
Pedeapsa este inchisoarea de la o luna la 3 luni sau amenda
Amenda cuprinsa intre ....? Mi se va face si dosar penal?
Dosarul penal s-a deschis o data cu depunerea plangerii penale de catre persoana vatamata, nu asta e problema. Angajati-va avocat, nu dati declaratii decat in prezenta lui, cautati-va probe in aparare.
Nu precizati, dar cred ca e vorba de accident auto .RCA-ul valabil va poate scapa de probleme daca se va ajunge de comun acord intre victima, vinovat si firma de asigurare,inainte ca sa se depuna plangerea penala. Fiirma de asigurare poate deschide dosaarul de dauna in baza P-V de la Politie si declaratiei de recunoastere a vinovatiei.
Nu este vorba de accident auto, vorbim despre infractiunea de "loviri sau alte violente"

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Caz penal?? maria-magdalena maria-magdalena cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu pieton alexa213 alexa213 Buna ziua, am si eu o intrebare.In caz de accident minor cu victima, dar fara spitalizare, daca soferul s-a inteles cu victima la o anumita suma de bani ca ... (vezi toată discuția)