Buna seara! Vrem sa facem un credit ipotecar pe o suma mica 16000euro. Eu sunt cu indemnizatie de crestere copil dupa ce am lucrat cu un contract determinat care a incetat in iulie 2018 ( indemnizatia o am de la 1 mai) sotul are salariu minim pe economie iar sora mea ca si codebitor are 3000 net. Banca zice ca ne incadram totusi dureaza cam mult de cand am dus actele( chiar si antecontracul cu avansul) de 3 saptamani.... credeti ca exista posibilitatea sa ne fie respins dosarul? Multumesc!
Buna seara! Vreau sa cumpar o casa cu credit ipotecar, mi sa intocmit dosarul la banca( eu sunt in prezent cu indemnizatie crestere copil sotul cu salariu minim si sora mea codebitor) Casa costa 55000 euro, iar noi avem 39000, deci practic banca trebuie sa vina doar cu 16000. Cat dureaza sa ni se acorde creditul ?
tinand cont ( din ce am inteles) ca a fost evaluatorul extern la casa si a completat pe evaluare ceva nefavorabil.... nu am inteles exact ce. Si daca este posibil sa solicit o alta evaluare a bancii daca nu a trecut casa de prima. Multumesc!
sunt gravida in sapte luni,de la 1 mai vreau sa intru in concediu prenatal, si vreau sa stiu cum se plateste si cine imi plateste concediul atat timp cat sunt angajata in domeniu privat.? Daca se poate sa imi spuneti si despre perioada de post natal si cand o sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului la sfarsitul post natalului sau de cand se naste copilul ? .Am un salar brut de 1400 de lei si net de 1169