avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar

Ce se poate face daca o proprietate este respinsa de evaluator si avansul este deja dat?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:01, 2 August 2018
Ar trebuie sa va consultați cu un avocat. Sa citească el antecontractul/precontractul de vânzare cumparare. In funcție de ce scrie acolo decideți impreuna ce se poate face. E posibil ca in acel înscris mai sus menționat sa fie cuprinse clauze defavorabile Dvs sau nu. Oricum ar fi, acestea trebuie raportate la prevederile legale in domeniu
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un precontract de vanzare -cumparare ca fiind din vina ambelor parti busuioct busuioct Am incheiat un precontract de vanzare cumparare , in calitate de vanzator , ptr un apartament de 3 camere cu client ce cumpara prin \"prima ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)
Acte necesare precontract vanzare cumparare imobil bogdanbratu bogdanbratu buna ziua. imi este destul de neclar asa ca va solicit ajutorul. calitatea mea este de vanzator si sunt pe punctul de a incheia un precontract de vanzare ... (vezi toată discuția)