avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar

Buna seara! Vreau sa cumpar o casa cu credit ipotecar, mi sa intocmit dosarul la banca( eu sunt in prezent cu indemnizatie crestere copil sotul cu salariu minim si sora mea codebitor) Casa costa 55000 euro, iar noi avem 39000, deci practic banca trebuie sa vina doar cu 16000. Cat dureaza sa ni se acorde creditul ?
tinand cont ( din ce am inteles) ca a fost evaluatorul extern la casa si a completat pe evaluare ceva nefavorabil.... nu am inteles exact ce. Si daca este posibil sa solicit o alta evaluare a bancii daca nu a trecut casa de prima. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
BORDEIANU CRISTINA, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:09, 30 Iulie 2018
In primul rand ca deocamdata nu stiti exact ce anume a completat evaluatorul, ce scrie in raportul lui si probabil si alte date importante. "ceva nefavorabil ..." este ceva destul de vag ca informatie.
Cat dureaza pana vi se acorda creditul (?) nu va poate spune nimeni, pentru simplul motiv ca fiecare banca danseaza pe politica si pe ritmul ei.
Da, este posibil sa solicitati o alte evaluare, insa veti fi intrebata: "De ce?" Ce raspundeti la asta? Vreau sa fac evaluari pana iese una favorabila !?
Nu, nu vi se va accepta asa ceva. Insa, inainte de a pune raul inainte, asteptati raspunsul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa ipotecata - posibilitati legale sflorin_1316 sflorin_1316 Buna ziua! Am cumparat in 2013 o casa prin Programul Prima Casa. Legea spune ca nu o pot vinde 5 ani. Am inteles ca o pot totusi vinde daca o achit integral. ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - casa paianta MARIUS MEG MARIUS MEG Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ? (vezi toată discuția)