avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar - Casa paianta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar - Casa paianta

Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ?
Cel mai recent răspuns: Zalmodegikos , utilizator 15:38, 24 Octombrie 2019
Ce valoare are casa?
Nu exista restrictii privind materialele din care este construita casa ptr obtinerea unui credit ipotecar, depinde si de evaluator. O casa din paianta nu prea prezinta interes pentru creditor sa puna ipoteca pe asa ceva.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
cyan, moderator
50000 Euro ,teren 200 m

50000 euro, teren 200 m
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este cererea vanzatorului sau pretul de piata?
50000 Euro pentru o casa din paianta este un pret nerealist. Poate in pret este inclus si peisajul.
Ce suprafata si dotari are de costa atat de mult?
Cu 50k euro va construiti casa din materiale rezistente.
Doar daca sunteti vreun ecologist habotnic sa dati atatia bani pe o casa din paianta. Si prin credit ipotecar!
Dar fiecare este liber sa aleaga ce isi doreste si sa pkateasca cat este dispus.

Acordarea creditului depinde de evaluare si criteriile de eligibilitate, materialele din care este construit imobilul nu este un criteriu de acordare a creditului, principal este venitul.

Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Buna seara ,

Din cite cunosc eu la solicitarea creditului veti fii pus sa completati un formular ,cu materialele din care este construita casa .
caramida ,
BCA.etc.
Valoarea declarata
zona de amplasare etc.
Banca va trimite un evaluator.

In baza evaluarii facute de acesta creditul va fii ligibil sau nu.

personal am avut o situatie asemanatoare cu o casa din paianta si creditul nu sa acordat.

Teoretic CYAN are dreptate ,,Acordarea creditului depinde de evaluare si criteriile de eligibilitate, materialele din care este construit imobilul nu este un criteriu de acordare a creditului, principal este venitul.

Insa practic nu stiu ce sa zic. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercati .

Cu speranta ca v-am fost de folos va urez Succes
Valoarea o va stabili evaluatorul trimis de banca,decizia finala este a bancii creditoare

Alte discuții în legătură

Diminuare credit, schimbare ipoteca ContSters93904 ContSters93904 Buna seara, Am luat un credit ipotecar in urma cu 2 luni pt o casa+teren evaluat la 66000€.creditul a fost de 168000 lei . Ulterior cumpararii,am constatat ... (vezi toată discuția)
Norme aplicare program "prima casa" alioana alioana In contextul HG 717/2009 cu modificarile care au mai fost si in care se precizeaza la criteriile de eligibilitate pentru achizitia de locuinte prin programul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare imobil cu pret mai mare decat cel real Tasha18 Tasha18 In calitate de vanzator imobil,un potential cumparator,ce urmeaza sa obtina un credit bancar pentru locuinta,dar nu dispune de aportul propriu solicitat de ... (vezi toată discuția)