avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Diminuare credit, schimbare ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Diminuare credit, schimbare ipoteca

Buna seara,
Am luat un credit ipotecar in urma cu 2 luni pt o casa+teren evaluat la 66000€.creditul a fost de 168000 lei . Ulterior cumpararii,am constatat ca ,casa trebuie demolata deoarece este construita din caramida lipita cu pamant in stare avansata de deteriorare.banca,nu ne da acceptul.casa fiind ipotecata. Am propus bancii,diminuarea creditului si schimbarea ipotecii pe un alt imobil. Asta pt a putea elibera de sarcini respectivul imobil pe care dorim sa il demolam. Banca nu este de acord. Ce pot face? Mi se pare o masura abuziva

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar - casa paianta MARIUS MEG MARIUS MEG Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ? (vezi toată discuția)
Credite ipotecare Minitauru Minitauru Buna seara. Stie cineva daca bancile care acorda credite ipotecare pun conditia ca imobilul ce urmeaza sa fie achizitionat sa nu fie mai vechi de 1950? Incerc ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune catalin1405 catalin1405 am mostenit dupa tata,un teren si o casa,am facut succesiunea dupa decesul acestuia fratii mei renuntand la mostenire in favoarea mea si a mamei;am construit o ... (vezi toată discuția)