Cei de la Carpatica au contract cu un nr. de 120 service-uri auto. Este firesc ca service-ul respectiv sa vrea sa-si recupereze prejudiciul, iar in aceasta situatie se justifica introducerea ta in cauza. Angajeaza-ti avocat cu experienta in dr. asigurarilor si iti vei recupera onorariul solicitand cheltuieli de judecata. Tinand cont ca s-a incheiat proces verbal la politie , acesta nu poata fi contestat asa cum se poate intampla cu amiabila. Un astfel de dosar nu are cum sa nu se castige. Trebuie verificat si daca cererea introductiva la instanta a fost sau nu tardiv introdusa, pentrui ca poate fi invocata si prescriptia. Nu te speria de aparatorii de la carpatica pentru ca nu ai de ce, si crede-ma stiu ce spun.
Păgubiţi, ce mai aşteptaţi?
A-ţi fost trataţi necorespunzător? Încetaţi să spuneţi că nu puteţi face nimic pentru a opri aceste abuzuri. Ideea asta de a culpabiliza pe altul pentru incapacitatea ta de a face ceva, nu este în regulă.
Ce e de făcut?
Spuneţi STOP acestui abuz grosolan limpede ca lumina zilei. Asigurătorii îşi pun juriştii şi inspectorii de daună într-o situaţie neplăcută desemnându-i mincinoşii de serviciu.
Incompetenţă sau hoţie?
Dacă parte din aceste societăţi şi-au dat mâna să conlucreze la aceste ilegalităţi, acţionând cu premeditare, câştigând mulţi bani prin înşelăciune, instanţa de judecată este locul în care se măsoară talentul, priceperea si pregătirea.
Prevalandu-ma si de profesia pe care o am, am actionat societatea in cauza in istanta, iar rezultatul a fost peste asteptari: plata valorii reale a reperelor, penalitati de intarziere si cheltuieli de judecata semnificative.
Haideţi să nu-i mai lăsăm pe ei să ia tot, pentru că pot exista prinţi dar nimeni nu rămâne rege.