buna seara. daca un angajat dintr-o unitate bugetara a fost in concediu medical 6 luni, concediul de odihna se acorda in totalitate sau se calculeaza proportional cu nr de zile efectiv lucrate?multumesc.
buna ziua. va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.tatal meu a detinut o parcela de teren. mai are frati si se pare ca unul dintre ei a trecut intregul pamant pe numele sau....a rezultat un singur titlu de proprietate unde figurau toti cei 3 frati.este corect?tatal meu a decedat, dar inainte de deces cu cateva saptamani a facut o cerere la primarie ca parcela de pamant sa fie data in arenda(deoarece parcelele alaturate erau deja folosite de un investitor strain). mama mea a fost sunata ulterior de cineva de la primarie si i s-a comunicat ca parcela nu poate fi data in arenda pt ca tatal meu nu figureaza ca detinand acea parcela. mentionez ca avem chitante cum s-a platit impozitul pe teren. ce se poate face in acest caz?e posibil ca fratele tatei sa fi platit primarul sa faca modificari? ce putem face? exista o autoritate care poate face un control la acea primarie de comuna?va multumesc anticipat
buna ziua.as dori sa ma ajutati cu niste informatii.
1. tatal meu a decedat acum cateva saptamani.eu mai am un frate.este obligatoriu sa se faca succesiune in termenul de 6 luni?
2. tatal meu impreuna cu fratii lui au avut cate un teren.titlul de proprietate este doar unul in care sunt trecuti si ceilalti 3 frati ai tatei. este corect?ce se poate face in acest caz.?
multumesc mult.