fratele meu eu am fost aproape in aceiasi situatie ca a ta,doar ca la mine fiul meu a savarsit o talharie.......si mie mi au fost confiscate 7 tel si o suma mare de bani si alte bunuri.....am facut 2 plangeri la parchet si am fost in audienta la prim procuror dar mereu imi zicea sa astept atunci eu m am adresat instantei de judecata a sectorului de unde apartin si la primul termen mi au fost aprobata cererea de restituire,dar de abia dupa o luna de la pronuntare am putut sa imi iau lucrurile si bani inapoi.mentionez ca procesul de fond al fiului meu era terminat se afla la recurs cand eu am facut ce scrie mai sus.sper sa ti fie de folos cele scrise de mine.
daca a savarsit fapta in minorat are drept sa faca recurs la inalta curte de justitie(curtea suprema de justitie) ...a facut recurs si apel la Tribunalul Bucuresti si la Curtea de Apel . multumesc anticipat
Fiul meu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare si un an spor pt savarsirea infractiunii de talharie(cand a savarsit fapta era minor avea 17 ani),a avut 2 fapte una la sectorul 1 si a doua la sectorul 6,la sectorul 6 a fost condamnat la 3 ani si 6 luni.la recursul pedepsei de 8 ani i s a inlaturat sporul(i sa facut contopirea si a ramas sa execute pedeapsa cea mai mare de 7 ani)si azi m a anuntat fiul meu ca i a venit la camera definitive de 8 ani.Cum este posibil sa ramana 7 ani definitiv si la el sa ajunga hartia de 8 ani?,si pe net scrie 7 ani.Ce este de facut?,unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc anticipat.
am un iubit din egipt si pe 6 mai vine in romania cu invitatie facuta de un prieten,vrem sa ne casatorim imediat cum vine ce acte trebuie sa aduca el din tara lui si ce acte mai trebuie sa facem in romania?va rog mult sa mi raspunde ti,ne iubim foarte mult si vrem sa ne casatorim in acest timp.(cat are el viza-3 saptamani)va multumesc anticipat