de un an mia fost deschis un dosar penal pt trfic de droguri dar nu am primit nici un fel de instintare dosaru ieste la procuratura dar mie imi zic ca ie in curs de cercetaremiau fost ridicate tri telefoane si o suma de bani am facut cerere la procuror sa imi returneze bunurile dar nu am primit nici un raspuns de un an mam distrus atat fizic cat si psihic datimi un sfat ca nu stiu la ce sa ma astept prima oara miau lipit dosaru cu trei insi pe iei ia condamnat iar mie au zis ca mia separat dosaru de cei trei
daca telefoanele si banii aveau legatura directa cu savarsirea infractiunii nu vi se vor restitui pana nu veti obtine o solutie de neincepere a urmaririi penale sau de achitare.
Daca exista probe ca banii provin din savarsirea de infractiuni nu ii veti primi inapoi.
Fiind vinovat nu puteti nici sa insitati prea tare intrucat nu este recomandabil...
fratele meu eu am fost aproape in aceiasi situatie ca a ta,doar ca la mine fiul meu a savarsit o talharie.......si mie mi au fost confiscate 7 tel si o suma mare de bani si alte bunuri.....am facut 2 plangeri la parchet si am fost in audienta la prim procuror dar mereu imi zicea sa astept atunci eu m am adresat instantei de judecata a sectorului de unde apartin si la primul termen mi au fost aprobata cererea de restituire,dar de abia dupa o luna de la pronuntare am putut sa imi iau lucrurile si bani inapoi.mentionez ca procesul de fond al fiului meu era terminat se afla la recurs cand eu am facut ce scrie mai sus.sper sa ti fie de folos cele scrise de mine.
Talharie
fanio
an seara de 24 decembrie mam antors ampreuna cu sotul meu si cei 4 copii cu varstele cuprinse antre 6 si11ani de la niste prieteni neam antalnit cu 4 indivizi ... (vezi toată discuția)
Hartuirea prin telefon
riAnia
Va rog sa-mi spune-ti in ce conditii procuratura aproba cererea in care se solicita eliberarea unui desfasurator al apelurilor primite pe telefon,in conditiile ... (vezi toată discuția)