avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate korifeus

Activitate korifeus

Puteti sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca la sanatate un asociat unic care nu are contract de munca si care mai este asociat si in alta firma? Cei de la sanatate mi-au calculat un procent din dividendele de pe ambele firme, plus niste penalizari din 2006 incoace.
Se schimba suma de plata daca imi fac carte de munca?
multumesc mult pentru sfaturi
Multumesc pentru raspuns. Am citit articolele respective, sunt ceea ce doream sa aflu. Nu stiu insa daca acest cod de procedura civila este valabil si in cazul in care s-a inceput cercetarea penala (procedura civila aplicabila in domeniu / drept penal?)
Impotriva mea exista o cercetare penala pentru niste programe nelicentiate si pentru care s-a stabilit prejudiciul de catre avocatul partii vatamate (firma de software). As vrea sa platesc prejudiciul stabilit insa avocatul lor vrea sa semnez un contract cu ale carui clauze nu sunt de acord.

Exista vreo posibilitate legala de a plati prejudiciul unei alte persoane /entitati (gen executor , etc) care sa il puna la dispozitia / predea partii vatamate (sau cum s-o numi ea)?