avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate mangalagiu84

Activitate mangalagiu84

Buna ziua,
am primit in sfarsit raspuns la plangerea mea, cu toate documentele de la politie plus o cumunicare in care mi se spune ca ar trebui sa raspund la intampinare in termen de 10 zile, plus toate documentele solicitate si inscrisuri doveditoare. Problema este ca nu scrie nicaieri ce documente ar trebui sa le mai trimit. Si nici ce sa mai scriu in raspuns la intampinare, altceva decat ce le-am scris in plangere si documentele pe care le-am depus prima data, odata cu plangerea.

VA rog un sfat sau o indrumare!
Buna ziua ,
Am trimis plangerea contraventionala la judecatorie si ei au primit-o , dar acum nu stiu ce ar trebui sa mai fac sau la ce sa ma mai astept? Ma poate ajuta cineva?
Buna seara,
am primit astazi (27 inauarie 2015) un proces verbal incheiat in data de 07 decembrie 2014 de politia din Bicaz, eu fiind din Iasi, pentru odepasirea vitezei legale cu 25 km in data de 14 iunie 2014.
Mentionez ca era radar mobil care nu m-a oprit atunci, dar care ori m-a filmat ori mi-au facut poza. Si de asemeni prin luna august am primit o citatie sa spun cine era la volan, a doua zi cum am primit citatia am trimis-o prin fax la politia Bicaz si am si sunat sa vad daca au primit, ceea e un politist de acolo mi-a raspuns ca tocmai a primit un fax de la mine.
Sun obligat sa platesc aceasta amenda avand in vedere ca a venit la pest 7 luni de la efectuare faptei? Sau ca de la incheierea procesului verbal pana la primirea lui de catre mine au trecut mai mult de 30 de zile? Daca o contestatie m-ar ajuta cum as putea so fac?
Răspuns la discuția notificare asociatie
Va multumesc foarte mult pentru promptitudine si raspunsuri.
Buna ziua,
am primit ieri o notificare de la asociatie de proprietari, prin care mi se cere ca in termen de 5 zile sa achit restante , acestea fiind intarzierile calculate de la neplata in timp util a intretinerii, mentionez ca momentan sunt cu plata la zi a intretinerii fara acele intarzieri ( intarzierile sunt neplatite de vreo 2-3 ani).

Ce ass putea sa fac in cazul acesta? Este obligatorie plata intarzierilor?
Va multumesc pentru raspuns