multumesc pentru raspuns, eu doresc sa merg in instanta dupa ce primesc decizia de concediere. Este necesar sa inaintez actele pentru somaj si salarii compensatorii? deoarece voi cere instantei repunerea mea pe functie cu toate drepturile salariale conf art 80 alin 1,2,3. Voi primi ajutorul de somaj si salarii compensatorii pana la emiterea hotararii? iar in caz ca instanta imi da dreptate voi primi si despagubiri salariale?
sunt în concediu medical si urmeaza sa fiu concediata colectiv iar cei de la biroul personal m-au anuntat ca daca depasesc 31 zile de CM dupa epuizarea preavizului sau in timpul preavizului, nu voi mai primi salariile compensatorii. Cate zile de CM se pot efectua daca este urgenta medico chirurgicala? Ce lege prevede acest lucru si ce articol?va multumesc.
un sindicat din 25 membrii, trebuie inscris la registrul comertului? mentionez ca nu avem nici un venit inafara de cotizati. Cadoul de paste in bani este impzabil? Va multumesc
suntem un grup de membri de sindicat cu domiciliu in jud Timis, iar o parte in jud caras severin si am chemat in instanta regionala Timisoara, unde suntem cu totii salariati, pentru plata unor drepturi conform contractului colectiv de munca. La al doi-lea termen, dosarul celor din caras-severin a fost trimis la Resita. Este corect deoarece fapta s-a intamplat pe raza tribunalului Timis?