avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

suntem un grup de membri de sindicat cu domiciliu in jud Timis, iar o parte in jud caras severin si am chemat in instanta regionala Timisoara, unde suntem cu totii salariati, pentru plata unor drepturi conform contractului colectiv de munca. La al doi-lea termen, dosarul celor din caras-severin a fost trimis la Resita. Este corect deoarece fapta s-a intamplat pe raza tribunalului Timis?
Cel mai recent răspuns: elenusica , utilizator 08:43, 16 Aprilie 2011
Comptenta este exclusiva si se are in vedere domiciliul reclamantilor
Da, este corecta declinarea de competenta a Tribunalului Timis in favoarea Tribunalului Caras Severin.
In litigiile de munca, competenta teritoriala apartine Tribunalului in a carui raza isi are domiciliu sau sediu reclamantul.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere(demisie) mihai251979 mihai251979 Buna seara! Am fost angajatul unei societati (constructii) in perioada 01.01-22.07.2009 ,cand am fost anuntat ca nu mai sunt angajatul acesteia,contractul ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala tribunal jordy7 jordy7 Suntem un sindicat cu membri din trei judete si dorim sa actionam in judecata compania pentru drepturi banesti. Pentru ca avem o experienta anterioara, cand ... (vezi toată discuția)