avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate amendatu

Activitate amendatu

Răspuns la discuția cod procedura civila
Daca ar fi avut bunavointa sa intre pe forum ii intrebam direct. Asa...............
Are cineva informatii cat de cat exacte cu privire la data intrarii in vigoare a noului cod de procedura civila ?
Pe speta in cauza sunteti in eroare. Potivit actelor normative ''facute la comanda CNADNR'' plingerea este de competenta instantei in raza careia a fost savarsita contraventia, mai pe intelesul tuturor, de competenta judecatoriei in carei raza a fost apmlasata minunata camera de luat vederi.
O zi buna !
stiu asta, insa am solicitat cnadnr sa imi comunice daca figurez cu contraventii in baza lor de date. pana acum nu am primit niciun raspuns. daca nu imi raspund in 30 de zile as incerca sa merg pe refuzul de a raspunde si sa incerc anularea amenzilor ca si acte administrative. cam subtire dar se poate incerca, in paralel cu contestarea la judecatorie.
Răspuns la discuția imprumut la banca
In orice caz daca nu exista copii, care sa vina la suucesiune, iar matusa a mostenit cota parte de 1/2, nu poate fi urmarita decat pentru jumatate din creanta datorata.
Răspuns la discuția imprumut la banca
In situatia in care a fost dezbatuta succesiunea si matusa a acceptat activul si pasivul, in care apare creanta bancii, matusa poate fi urmarita pentru aceeasi cota din activ si evident pasiv, chiar daca creditul nu a fost garantat. De regula in contractele de credit se merge pe principiul fidejusiunii. Raspunsul este in certificatul de mostenitor, daca acesta exista.
poti fi contestate amenzile pentru lipsa rovinietei in contencios admnistrativ ?